Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğu kez metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmel sağlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar âlâ ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye peşışını getirmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın müstacel durumu esnasında dirilik ve emtia güvenliğini esenlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak kucakin yangın kapılarının sadık şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Gestaltların bir parçbeyı şeklinde evetğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan bünyelar yürekin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni dirilik kaybının önlenmesi hesabına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların anne başlangıçlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının müessir bir halde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı gestaltlarda ayazlık veya pencerelerden sıyrılmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır yapılarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kesif bir incelemeye Yangın Kapısı Fiyatları bağımlı tutulur. Kuruluşların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, gestaltların haricinde kâin ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın ve evgin hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu posta temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Report this wiki page